PA Insurance RM100,000

Sebagai pengguna TuneTalk-ToneExcel anda layak dilindungi PA insurans sebanyak 100K hanya dengan topup RM30 sebulan. Tidak kira  berapa kali anda topup asalkan jumlahnya RM30 atau lebih anda sudah dilindungi. Sekarang anda tidak perlu risau tentang masa depan anda tanpa perlu mengeluarkan kos yang lebih. Insurans ini diuruskan oleh Tune Insurance.

Kekalkan No. Lama Anda

Nombor telefon lama anda boleh dikekalkan. Tidak perlu risau anda akan sentiasa kekal berhubung dengan kenalan dan orang tersayang.

Setiap kali anda topup, anda akan diberi TuneTalk points  terkumpul yang boleh ditebus kepada telefon canggih masa kini, tiket AirAsia atau pon diskaun untuk penginapan di Tune Hotels.

TuneTalk Points
Income boleh diwariskan

Income atau komisyen top yang kita terima setiap bulan boleh diwariskan jika kita meninggal kelak.

Anda akan di bayar komisyen RM20 setiap kali anda memperkenalkan produk ini kepada ahli keluarga, rakan atau sesiapa sahaja. Ini di  panggil Fast Track bonus.

 

Dan setiap kali ahli keluarga, rakan atau sesiapa sahaja yang anda perkenalkan tadi topup anda akan menerima komisyen mengikut level. Ini bermakna anda akan menerima komisyen setiap bulan.

Buat duit dengan TuneTalk-ToneExcel
Hanya SMS

Pendaftaran yang mudah, hanya menggunakan SMS. Tidak perlu mengisi borang.